Nu inschrijven: Workshop ‘Hoe zet ik een PROM-registratie op in de praktijk’

Het NFU-expertisenetwerk PRO brengt kennis en ervaring samen over het opzetten van een PROM-registratie. Om die kennis en ervaring met u te delen organiseert het NFU-consortium Kwaliteit van Zorg op 24 juni 2016 in samenwerking met Zorginstituut Nederland, ISOQOL-NL en NPCF een workshop in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Save the date!

Patiënt Reported Outcome Measures (PROMs) worden steeds vaker in de dagelijkse zorgpraktijk gebruikt om aspecten van kwaliteit van leven te meten. Ook worden deze PROMs in toenemende mate als indicator gebruikt om kwaliteit van zorg te meten.

Bent u bezig met het opzetten van een PROM-registratie? Met het kiezen van de juiste PROMs (meestal vragenlijsten) en het implementeren ervan in de praktijk? Dan is deze workshop iets voor u. 

Het waarom, wat en hoe van PROMs metingen staat centraal deze dag. Waarom gebruik je PROMs? Wat en hoe kies je dan? Diverse deelsessies worden aangeboden die praktisch van aard zijn. Het doel is om te leren van en met elkaar over de do’s en don’ts van een PROM-registratie.

Deelname aan de workshop is gratis. U kunt zich hier inschrijven.