Met NFU-korting naar het International Forum

Ga mee naar het International Forum on Quality and Safety in Healthcare in Gothenburg, Zweden: van 12 tot 15 april 2016! Voor umc’ers en de studenten van de NFU-master is er een extra early bird korting (tot 1 februari 2016). De hoogte van de korting (10-30%) wordt bepaald door het totaal aantal ‘NFU-deelnemers’. Het NFU-consortium Kwaliteit van Zorg ontvangt na 1 februari 2016 de totaalfactuur van het International Forum, en stuurt elke NFU-deelnemer een factuur voor zijn/haar inschrijving.

Hoe werkt het?

  1. Schrijf je in voor het congres. Op de pagina ‘Select Attendee Type’ kies: ‘NFU Attendees’, en voer op de volgende pagina de verificatiecode in: ‘Invoice via NFU-consortium 2016’ (gebruik copy/paste!) en maak de registratie af.
  2. Stuur tevens een mail naar kwaliteit@nfu.nl om bij ons je NFU-inschrijving voor het International Forum te bevestigen, mét daarin het precieze factuuradres.
  3. Na 1 februari 2016 ontvang je van ons een factuur voor de inschrijving, met het verzoek deze binnen drie weken te voldoen.

Op woensdagavond 13 april organiseren we een NFU-ontmoeting met diner. Nadere informatie volgt.

Heb je nog vragen? Schroom niet om ons te mailen via kwaliteit@nfu.nl