Inschrijving vijfde editie NFU-master Kwaliteit en Veiligheid in de patiëntenzorg gestart

Wil je als zorgprofessional een leidende rol vervullen op het gebied van de kwaliteit van zorg? Dan is de unieke NFU-master Kwaliteit en Veiligheid in de patiëntenzorg wat voor jou!

Het onderwijs in deze NVAO geaccrediteerde Master wordt verzorgd door een interprofessioneel team van zorgprofessionals en experts uit de acht umc’s en daarbuiten. De inschrijving voor de vijfde editie van de master Kwaliteit en Veiligheid in de patiëntenzorg is geopend. Deze editie start in september 2022.

Na de master ben je in staat succesvol duurzame kwaliteitsverbeteringen te agenderen, implementeren, monitoren en evalueren. Daarbij ben je zodanig toegerust dat je een leidersrol kunt vervullen. Naast de schat aan inhoudelijke kennis en competenties beschik je na de master over een groot netwerk van professionals.

Meer informatie of inschrijven

Bekijk ook de interactieve online landkaart om te zien waar alumni en huidige studenten van de master op dit moment werken. 

Dr. Joris Fuijkschot, kinderarts RadboudUMC over de master:

''De master geeft een geweldige inhaalslag in het kwaliteits-denken dat je als clinicus hebt. En je krijgt een groot landelijk netwerk met experts in kwaliteit.''