Conferenties 2020 Kwaliteit en Veiligheid

In 2020 zijn er weer verschillende internationale conferenties op gebied van Kwaliteit en Veiligheid van zorg. 

Onderstaande conferenties staan op het programma voor 2020, waaraan meerdere leden en netwerkpartners van het consortium zullen deelnemen. Er wordt door het consortium aan verschillende voorstellen gewerkt op gebied van Waardegedreven Zorg en diverse andere onderwerpen. Het consortium zal rondom het International Forum en de ISQua conferentie weer invitational sessies organiseren.

International Forum on Quality and Safety in Healthcare. 28 t/m 30 april 2020 in Kopenhagen, Denemarken. Het International Forum is een van de grootste conferenties voor professionals die werken aan betere en veiligere zorg voor patiënten. Tijdens de editie van 2019 waren er meer dan 3400 deelnemers uit 70 landen. De deadline voor inzendingen is inmiddels verstreken. Meer informatie.

International Consortium for Health Outcomes Measurement (ICHOM) 2020 conference. 18 t/m 20 mei 2020 in Barcelona, Spanje. Het ICHOM consortium ondersteund de beweging naar waardegedreven zorg door het bieden van praktische hulpmiddelen en kennis aan belanghebbenden. Op de conferentie zullen meer dan 1200 deelnemers uit zorginstellingen, life sciences en industrie hun kennis, ideeën en innovaties delen. In overleg met de organisatie kunt u bijdragen aan een van de sessies. Meer informatie.

Annual Conference of the International Society for Quality in Health Care (ISQua). 30 augustus t/m 2 september 2020 in Florence, Italië. ISQua biedt een platform om te netwerken, ideeën te delen en innovatie te stimuleren met als doel om veilige zorg wereldwijd te verbeteren. Meer dan 1500 medisch en zorgprofessionals uit meer dan 80 landen nemen deel aan de conferentie. De deadline voor inzendingen is 30 januari 2020. Meer informatie.